20120131

Aku MALAS | Random



Sumpah
Aku malas nak update entry
Aku cepat boring bila study/buat tutorial/assignment
Aku lebih suka update status dekat Twitter 
*sebab aku rasa aku dah boring dengan facebook
*sebab tak mau tertekan kalau post aku tak dak like
Aku kena/wajib tak jadi malas
*sebab aku kena skor gila-gila sem ni
*skor untuk masa depan aku
Salam





Dan apa perasaan bila orang guna harta kita,
*lepas tu dia buat harta





Muhammad Faris 'Azim
CFS IIUM
Petaling Jaya



20120120

Politik Malaysia | matlutfi90


Aku tersepit
Tersepit untuk memilih 
-,-



Video yang sangat matang untuk dihayati
Tahniah !


















Muhammad Faris 'Azim
Kajang 
Selangor


20120110

Cameron Highland


























Part of the picture that I took there
Tapi, aku demam sebaik sahaja turun ke bawah
Sebab itu hilang mood dan semangat nak update blog
Banyak lagi gambar ni, nantilah aku upload banyak-banyak. :)






Muhammad Faris 'Azim
CFS IIUM
Petaling Jaya