20120427

Koleksi Gambar




Antara gambar yang aku ambil semasa di Cameron Highland
aku kumpulkan





Muhammad Faris 'Azim
CFS IIUM
Petaling Jaya
Selangor


20120425

RANDOM : Suhu peperiksaan

Nukleus otak berteraskan akal,
Kapasitinya akan diuji,
Berteraskan sistem yang aku tak suka ; peperiksaan,
Suhu elektron penyambung otak semakin meningkat,
Banyak benda yang perlu dikaitkan,
Usaha untuk membetulkan otak itu perlu,
Jalan Allah perlu dikuasai,
InsyaAllah.
:)

Doakan aku untuk Final Exam yang dah tak berapa hari lagi ni. 





Muhammad Faris 'Azim
CFS IIUM,
Petaling Jaya
Selangor


20120424

RANDOM : Gila !


biar mata pedih menahan kabus, namun jangan badan selesa menahan bahang




Follow my twitter. @faris_azim 







Aeril Zafrel
Muhammad Faris 'Azim
CFS IIUM,
Petaling Jaya
Selangor


20120421

Lukisan | Burung


Lama dah aku buat

Dan buruk !





Muhammad Faris 'Azim
Kajang
Selangor


20120418

Baru SIBUK sedikit



Entry pendek.

Ya Allah, akhir-akhir ni aku sangat sibuk. Macam-macam aktiviti aku lakukan. Tapi, update blog terkecuali untuk aku lakukan walaupun banyak aktiviti aku lakukan. -,-

Aku sibuk sangat dengan debat sejak 3 minggu yang lepas. Sangat menguji aku dalam aspek pengurusan waktu. Tapi, tak pa, yang penting aku sangat seronok melakukan sedemikian dan banyak manfaat yang aku perolehi. Puas ! Berhenti seketika untuk aku utamakan yang lebih penting. Ditambah lagi dengan final exam yang hanya tinggal lagi 2 minggu. Banyak sangat Final Project nak kena submit dan present. Aku yakin kesibukan ini hanyalah sedikit kalau nak dibandingkan dengan keSIBUKan akan datang.

Hanya satu sahaja jalan yang aku rasa dapat megelakkan rasa kesibukan dalam usaha nak mencari ketenangan. Jalan Allah. Carilah redhanya sebab hanya Dia yang mampu untuk memberikan kelapangan hati dalam mencapai segal-galanya. InsyaAllah kalau diizinkan Dia. Pasti Dia akan memberi. Yakin dengan Dia dan usaha kita. Mohon juga kawan-kawan doakan kejayaan aku untuk Final exam kali ini.





Aeril Zafrel
Muhammad Faris 'Azim
CFS IIUM
Petaling Jaya
Selangor